Harharhar.

Assalamualaikum and Hai guys. (Idk if ada yang baca or tak. Sebab zaman blog udah berlalu ditelan twitter, wechat & whatsapp.) 

For years tak bukak blog and finally in 2k15 I'm back. Yah. Actually, in 2k13 aku da deleted segala entri-entri yang ada dalam blog aku ni dan biarkan ia berhabuk tak bersentuh. Tapi tetibe harini rasa terbukak hati nak bukak balik blog and edit the layout yang da berceramuk and update syok sendiri apa yang kau orang baca sekarang.(If ada orang baca laaa. If not that's mean I just update to syok sendiri. Hah! But I don't care.) Sebab-sebab aku terbukak hati nak log in balik blog ni puncanya sebab aku terlaluuuuuuuuuu la kebosanan mereput kat rumah. So i decide to log in my blog. Just to wasting my time because I'm a penganggur now. Actually, aku tengah tunggu surat dari Kolej Komuniti. So aku just duduk rumah everyday, layan laptop, whatsapp, scroll twitter and instagram, makan, tidur, lipat kain and layan cerita tamil. Cerita tamil boleh tahan bestnya. Tak percaya try la tenguk. Hehehe. Ni semua terpengaruh daripada abah yang hari-hari bukak channel 202. Dan anaknya hanya menonton tanpa membantah.(Ciri-ciri anak yang baik. Hahaha). 

Sesungguhnya, aku sendiri taktahu apa tujuan aku log in balik blog selain merepek sorang-sorang macam ni. Okay da takde idea nak update apa. Challow. Adios amigos. Bye.  

No comments: